Kik tartják fent az Orbán rendszert? – Orbán Zóna “ahol már oszlik a narancsköd”


Kik tartják fent az Orbán rendszert?

2019-08-01 Szerző: admin

Ahogy arról már sokan hallottak 2011-n államcsíny történt ALKOTMÁNY ELLENI PUCCS!  Orbán 262 bűntársával létrehozott egy magán államot, amit „Magyarországnakneveztek el. Nem átnevezték az országot. Ez megtévesztés! Csak hogy ezt a magán szervezetet, ÁLÁLLAMOT a nép nem szavazta meg népszavazáson. Az ENSZ jogilag ezt soha sem ismerte el ÚJ ÁLLAMKÉNT!Ennek az álállamnak „”Magyarország”-k az államalapító okirata az Orbáni Alaptörvény. Mivel sem az államalapító okiratról sem az új államnak az alapító okiratáról, Alaptörvény, nem történt népszavazás, ezért sem az alaptörvény sem az új állam „Magyarország” nevű magánszervezet jogilag létre sem jött. Azok akik ezt a magánszervezetet és az okiratát legitimnek tekintik azok a 2012-n történt államcsínyt legitimálják és tartják hatalmon azt aki ezt az állam ellenes bűncselekményt elkövette. Azzal hogy ezt a bűncselekményt legitimálták bűnrészessé váltak! Azok akik az ál állam által kiírt választásokon indulnak és azon részt vesznek mind az Orbán rendszert segítenek hatalomban tartani. Egy olyan jogi dokumentum alapján írnak ki választásokat amely közjogilag érvénytelen és alkotmány ellenes. Az Alaptörvény megalkotói és azok akik legitimálták azt, ezzel kiírták magukat a Magyar Köztársaságból. A TÖRVÉNYES MAGYAR ÁLLAMBÓL. 2014-óta a választásokat az ál állam írja ki és tartja meg egy jogilag el nem ismert államban „Magyarország” nevű magánszervezetben. Azok akik tudnak erről és tudatosan felhasználják a népet arra hogy Orbánt hatalomban tartsák nem a népet szolgálják hanem Orbán Viktor MAGÁNSZERVEZETÉT „MAGYARORSZÁG”–OT. A kérdésem az magyar nép meddig fog még a saját halálra ítélésében asszisztálni? Mikor lesz hajlandó megelégelni ezt az aljas haza és nemzet árulást? 2012.01.01-óta ALKOTMÁNYOS VÁLSÁG VAN! A politikus elitnek nem érdeke ezt megszüntetni hiszen egzisztenciális érdekéltségük, hogy ebből politikai és anyagi profitot és hasznot gyártsanak.

“A magukat köztársasági elnöknek, kormánynak, országgyűlésnek nevező testületekcsupán a megszálló magánszervezet testületei, nem a magyar állam megválasztott testületei.Orbán ebben a kérdésben nem hazudik, ő sohasem mondja a szervezetét „magyar kormánynak””

Az alkotmányos válság, vagyis az, hogy a magukat kormánynak, országgyűlésnek hazudó testületek működése törvénytelen, tálcán kínálja a megoldást. Ugyanis a megoldás nem politikai, hanem büntetőjogi eszközökkel valósítható meg. Ehhez csak arra van szükség, hogy a nép egy jelentős része (kb. 1%) kikényszerítse, hogy a rendőrség ismét a törvény oldalára álljon a bűnözők védelme helyett, és tegye az alkotmányos kötelességét-

http://www.orbanzona.com/2019/08/01/kik-tartjak-fent-az-orban-rendszert/?

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.